Kemaga tushganni joni bir Qiziqarli suratlar she r
#kizikarli_fotolar, #kizikarli_rasmlar, #kizikarli_suratlat, #qiziqarli_fotolar, #qiziqarli_rasmlar, #qiziqarli_suratlar, #qiziqarli_suratlar_sheriy_izoxlar_bilan
«Kemaga tushganni joni bir…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«TАNLOVI BO;LSАDА…»
-«Yashamoq — kurashmoq, hayotiy tanlov,
Yashagin — kurashgin, yon bo;lib olov…
«Tanlovi» bo;lsada — lek kurashmoqlik,
Bu kurash emasdir — balkim ahmoqlik!».
.…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №124012804881