Будь...

Тебе безмежно я  кохаю,
Ти завжди  у  моїх думках.
До тебе  я  лебідкою злітаю
І тану   у  твоїх руках.
Вони мене мов  крила  обіймають,
Шанують від негоди  бережуть.
Тебе, коханий, я душею обіймаю,
В моїм житті завжди прошу тебе я - будь...


Рецензии