Зозуля
Зозуля так тихесенько там кукувала.
Чому так тихо ти зозуленько кукуєш?
Можливо вісточку недобру чуєш?
Вона затихла, в гіллі причаїлась.
Моє серденько в грудях наче зупинилось.
Зозуленька моя, рідненька,
Не край, прошу тебе, не край мені серденько.
Крилом зозулька колихнула
І наче чиясь доля поряд промайнула...
Свидетельство о публикации №124012800206