Эй, яшьлегем илhамы

Эй, яшьлегем илhамы

Эй, илhамым,йорэгендэ булган
Горурлык hэм язмыш саклап калмады
Язган хатым эзсез югалыпмы
Син бит минем шул яшьлегемдэ калды;

Син мэнгегэ hэм гомерем буена
Эзсез булып калдын яшьлегемдэ
Насыйп тyгел башка, чонки инде
Анын бикле кyптэн ишеге дэ

Соебезне мин искэ алам
Хатирэлэр булып уйда янара
Ни кызганыч, кайтарып булмас шул
Икебезнен тик яшьлек мэхэббэтен

Онытмам мин гомерем буена
Син яшисе; гел дэ яшьлектэ
Син - бэхетле, диеп мин ышанам
Очраткансындыр дип союне

Иль Насиб


Рецензии