Тенгиме

Мени татлы,керти тенгим!
Адамлыкъны,халаллыкъны,
Чексиз,терен юлгюсюсе!
Дунияда кертиликни,
Сеииир ,ариу кюзгюсюсе!


Дуния кюйсюз болгъанды,
Кертиликни,адамлыкъны,
Адам улу сансыз этип къойгъанды!
Эслилеге,игилеге,
Жашау къыйын болгъанды!

Жалгъан дуния къазауатда!
Тоялмайын адамла,
Бир бирлерин ашайдыла!
Дуния ырысхыгъа алданып,
Адамлыкъны ташлайдыла!

Кезбау этип бир бирге,
Жалгъан жашау жашайдыла!
Онглуракъгъа жакъ басып,
Къарыусузну малтайдыла!

Ачыкъ,халал жюрегинг!
Толсун сени тилегинг!
Жунчумайын  сабииинг,
Кёрсюн жашау  бииигин!

 


Рецензии