Хай будзе сонца

Хай будзе сонца
Ў вашай хаце,
Хай будзе сонца,
Пяшчотай маці.
Хай дожджык будзе:
Ураджай багаты.
Хай дожджык будзе,
Любоўю таты.
Вясёлка будзе,
Упрыгожыць неба.
Вясёлка будзе
Цяплей за срэбра.
І захад зноўку,
І зоры ззяюць.
І захад зноўку,
Усход чакаюць.
І прыйдзе ранак,
І побач дзеці.
І прыйдзе ранак:
Ёсць шчасце ў свеце.
Хай будзе сонца,
У дождж ты босы.
Усё не бясконца:
Вясёлку ў косы.
Хай будзе сонца
Ў кожнай хаце,
Хай будзе сонца,
Пяшчотай маці.


Рецензии