Besame mucho
S;rut;-m;, s;rut;-m; dulce,
De parc; o noapte-mpreun;
Nu va mai fi.
S;rut;-m;, s;rut;-m; dulce.
M; tem, c; te pierd
;i iubire nu va mai fi.
G;ndul t;u nu-l opre;ti,
L;ng; mine al;turi c;nd e;ti,
M; topesc ;n bra;e fierbin;i,
Tu nu m; sim;i?
S;rut;-m;, s;rut;-m; dulce,
De parc; o noapte-mpreun;
Nu va mai fi.
S;rut;-m;, s;rut;-m; dulce.
M; tem, c; te pierd
;i iubire nu va mai fi.
Crede, dac; vom ;ti
Ce va fi m;ine,
M;ine, posibil, s; fie
Ultima zi...
Traducere de c;ntec Consuelo Velazquez ”Be same mucho!”
Свидетельство о публикации №124012308237