Летять наш роки по шляху життя
А ми в круговерті проблем і буття.
Та не помічаєм години свої,
Так само, як вічне кружіння землі.
Але все тримає Бог міцно в руках,
У Нього хвилини, підьоми та крах.
У Нього і смерть, і життя на вагах,
Любов'ю Своєю спиняє Він страх.
Без Бога ми всі летимо в небуття,
Чекає Він лише людей каяття.
Для нас приготовлені Ним небеса,
Де вічне життя, неземна є краса.
Летять наші роки по шляху життя.
Чекає в кінці чи Отець, чи Суддя?
Все ближче і ближче останній дзвінок,
Коли зробим в інше життя ми свій крок.
Нехай очі дивляться лиш в небеса,
Нехай висихає невіри сльоза,
Нехай Дух Святий супроводить завжди,
Щоб пити з джерел лиш живої води.
18.01.2024 р.
Свидетельство о публикации №124011806008
Держитесь, бодруствуйте, с молитвой живите и душу свою от греха берегите. Спасибо тебе и храни вас Бог. Люба.
Любовь Юрченко 05.02.2024 13:53 Заявить о нарушении