Замело вс дороги пухнастим сн жком
Сріблом та кришталем сяє все за вікном.
Чистота у повітрі, зимова краса,
Дивним світлом всміхаються нам небеса.
І під білим покривом радіє земля,
Як під теплою ковдрою сплять всі поля.
Морозець у повітрі бадьорить завжди,
Вітерець замітає порошей сліди.
Хай же буде і білий покрив на душі,
Та у серці складаються дивні вірші.
І нехай хуртовина весь сум віднесе,
Та сіяє усмішка твоя попри все.
Під крилами Божими затишно буде,
Небесний Отець ні за що не забуде.
Тепло хай в душі зігріває в морози,
Христа обітниці висушують сльози.
Всіх благ тобі, мира, здоров'я, любові,
А Янгол співає свої колискові.
У всьому завжди буде Господа воля,
Хай буде тобі світла, радісна доля.
18.01.2024 р.
Свидетельство о публикации №124011805993