Иги, аман деп айырмай, мен...

***
 
Иги, аман деп айырмай, мен,
Хар бир жанны да иги сундум.
Къайгъыларым алгъанда бирден,
Эслилик керек болуп турдум.
 
Башха болаллыгъым жокъ мени,
Мени бла къыйынды, бил аны.
Алай а бар керти тенглерим,
Къандан, жандан да бек багъалы.
 
Тюзлюк, кертилик – излегеним
Хар къатымда болгъан адамдан,
Жангыз да ол - мени тилегим
Китапладан эм къаламымдан.
 
Андан айырылдым кёпледен,
Аны ючюн сатдынг сен мени.
Рахатлыкъ тапсам тенглеримден,
Сейирге къалдырама сени.


Рецензии