De ziua ta, luceafar blind

Luceafar blind, stralucitor,
Dar singur in asta lume,
Tu ai ramas nemuritor,
Caci toti stiu al tau nume!

Tu ai iubit ca nimeni altul
Si totul pus-ai pe altar,
Ai stralucit ca diamantul,
Dar ai avut destin amar.

Tu ai trecut ca o cometa
Prin asta lume de necaz
Si-n lumea noastra incompleta
Neinteles ai si ramas...

Si nu stiu de te-am meritat,
Poet venit din alta lume,
Dar ce-ai avut mai bun ne-ai dat
Si ne-ai facut la toti un nume!!!!

            15 ianuarie 2024


Рецензии
Frumos skris!

Трикими   18.01.2024 16:49     Заявить о нарушении
Mulțumesc foarte mult pentru apreciere, drag pământean!
Multe binecuvântări de la Domnul!!!!

Галина Чиореску   21.01.2024 17:26   Заявить о нарушении