Ko rmaganga solgancha Qiziqarli suratlar she riy i
«Ko;rmaganga solgancha…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«PАYT KELIB…»
-«Kitobga yoshlikdan — kim bersa mehrin,
Payt kelib bilimlar — ko;rsatar sehrin!».
.…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №124011508098