Березень дарит м мози
Студеній зимі вже кінець.
І швидко скаче в дорозі,
Весни різнобарвний гінець.
Везе з собой у долонях
Тепло, ароматність дощів,
Птахів перелітних гомін,
Смарагдовість ніжних кущів.
Зима поступається місцем,
На північ прямує свій крок.
І срібнеє сипить намисто
У вже дзюркотливий струмок.
Хай буде й в душі оновлення,
Розталой водой йде печаль.
А в серці панує натхнення ,
І думи летять в світлу даль.
Хай Божия милість щоранку,
Своїм обіймає теплом.
В родині - любові, достатку.
А радість наповнює дом.
Здоров'я, надії і віри
Щоб було достатньо завжди.
Христу безкінечно довіри,
Де досить живої води.
21.03.2024 р.
Свидетельство о публикации №124011507250