Бузувiри

Уколотому зомбі
Не проститься слабкість.
З душею розпрощатися прийшлось.
Левіафан нагримав - підібгавши лапки
Упав, не вгледів вочевидь Держави зло
Коли Брехусі та й повірив
І заодно став бузувіром.
Невідвакцинованих людей
Як завжди настрій розмаїтий.
У Небі Горнім, де жебрак
Багатший, ніж юдей
З серафимом купно посполиті.
Тіло плазмою стає
Левітація згодиться!
Щоб води мерщій напиться
З джерела ефірних скель
Близ амурових осель
Треба тілом потрудиться...
Не віддати на заклання
Де чатують бузувіри.
Їх послав нещасний Ірод...
Тож готуємо повстання!
В бубни бий та дзенькай в ліри.
3 Листопада 2022 Року


Рецензии