Laiming Nauj j met

                SVEIKINAMAI SU NAJAIS METAIS 2024
                mano MOKITOUI Gintarui


I;sisakyti norus savo ;ventej;.
Kai tik pasirodo pirmoji zvaidzd;
O a; palink;siu is visos ;irdies
Kad i;sipildyt; norai ir i;ties.
               

.               


Рецензии