Настане день

Чому ти, серденько, волаєш?
Не чуєш добрих побажань.
Настане день, біду здолаєш,
І зникне біль розчарувань.

Навіщо, серденько, так б'єшся?
На що наважилось, скажи?
Про шлях самотній ти печешся,
Тому й лякають рубежі?

Насправді, вік у нас короткий,
Та стерти час не поспішай.
Почни робити вірні кроки,
В житті хороше помічай.

Згадай про велич, що навколо -
Почуй хвалу в піснях птахів.
Так розімкнеться чорне коло,
Предстане виборність шляхів.

Наважся бруд із себе змити,
Позбудься грішних вподобань,
І стань подібним оксамиту -
Без коливання, без вагань.


Рецензии