Izzlam now all izzlam etatae

 

RECOGNIZE ISAVEL THE JUIF ETAT
OR WE CONTINUE GENOCIDING PELESHSHTINA
NOT RECOGNIZING MEANS NOT BLESSING
MEANS NOT GIVING "FUTURE EXSITANCE"
MEANS DESIRE OF DESTRUCTION
MEANS NEGATIVE
AND ISAVEL WILL NEGATIVE CONTRA
AND GENOCIDE EZZA WILL CONTINUE
WE CAN"T MERCY ENEMIES
BE NOT ENEMIES
THEN MERCY WILL COME


Рецензии