United Nazifists

  United Negativists United Antisemites
Hire Ezzans They Will Build Ceramica VIZ THE United Separatists Main Hall
Make Some Building
Class IS Every
WAR=SIN SIN=WAR WAR IS Also Crymynull
Call United Nazifists AND Propose OF Building EN THE Building
Choose Workers Preferably Roundedsquares Lastborn
AND Send A Squad Ento Murykanya AND Make Fixings EN THE Building
IT IS A Gesture
Later THE Ezzans Will Have Positive Influence From United Nazi Fists
AND Then Maybe Later Peleshshtina Will BE AN Etat
IT Causes Positive Rightwinging
Escalated Roundedsquare


Рецензии