Вибач за те, що пишов захищати Батькивщину
Просив: "Ти вибач Його.
Вибач, за щире кохання до тебе,
Що дуже вабив дітей Він своїх.
Хорошим був батьком, а
На війні - влучним стрільцем.
Не радий він воювати,
Але, як інші, осторонь
стояти не міг.
Він Батьківщину свою кохав,
Вмерти за неї ладен, неодноразово,
дружині казав.
Першим йшов у бій запеклий,
Вів за собою молодих бійців,
Бився, як справжній богатир;
Хвалив йрого за це, солідний
командир.
Пробач Його за те, що у нерівному бою,
Загинув, захищаючи рідну Батьківщину свою.
Пам'ятай і вибач.
Вибач і пам'ятаай...".
08-11.01.2024.
Свидетельство о публикации №124011105557