Dead Line Was Put Towards Our Existence En Isavel

 
WE Reusyan Jews
Those Fucking Monarchysts DO What They Like
Kill People
Prevent People
Cause People NOT Having Children Wandallizing
AND Corrupt People ARE Obeying AND ARE Bribed
CUZ OF OUR "Feelings"

Kill ALL Monarchysts


Рецензии