Зачекайте, рокы. Писня
Заблукалы рокы на жовтневий дорози
И летять, мов птахы, у питьму забуття.
А душа вже стоить на чужому порози,
Нибы хоче зустритыся з иншым жыттям.
Прыспив
Зачекайте, рокы, зачекайте,
Не спишить до обиймив зымы.
Теплу осинь мою не злякайте,
Не будить розхвыльовани сны.
Зачекайте, рокы, зачекайте,
Не трывожте печаль сывыны.
В сум зымовый мене не штовхайте,
В моим серци ще подых весны.
А у нас вже немало дориг за плечима,
Та на серци немае сумлинь каяття.
Ты у мене одын, я у тебе едына.
И на двох у нас також едыне життя.
Прыспив.
Хвостык лита майнув, осинь в зыму вступыла,
Тилькы серце не може забуты тепла.
Нас гойдають на крылах симейни витрыла.
Не даремно нас доля докупы звела.
Прыспив
2022р.
Свидетельство о публикации №124011104142