Шчасце сваё беражы
Сказала мілая мая:
"Кахай мяне яшчэ мацней,
Бо хутка стану маці я..."
Як доўга гэтых слоў чакаў!
Ад шчасця весь іскруся я,
Бо момант радасны настаў,
Жанчына лепшая мая.
Я стану хутка бацькам,
І скажуць мне сябры:
"Будзь малайцом, старайся
І шчасце беражы!"
Свидетельство о публикации №124010905757