Il ya capital yn-a

IT IS HOW THE NEW JUDEA IS CALLED
AND IT IS LAST BADDERY ETAT
INGULLY BELOW
MURYKANYA BELOW
WE ARE THE STORY TELLERS
OUR SQUARES ARE BADYAN
THE SPHERES ARE JEWISH
ONLY SPHERES SURVIVED
THUS JUDAIZM IS BY SPHERE


Рецензии