Murykanya is too nihilistic
IZZLAM IS FROM 800 AFTERХРЮСТЫН
MURYKANYA IS FROM SEVENTEEN"S CENTURY
AND IF THE TIME GOES BEFORE THEN MURYKANYA N"EST PAS NATIONNULITY
THE ANCESTORS ARE MOSTLY YNGULLY AND BADYANS
THEN THEY HAVE OF LEANING BADDERY DOESN"T LET
WE ARE AUTONOMIC
MURYKANYA COMMENCES WHINING
WE ARE STANDING ENTO RELIGIA
WE ARE JUDEA ANCIENT PROVINCE WE HAVE BIBLE
MURYKANYA NOT OUR PROBLEM
HO
YOU ARE ХРЮСТЫН
YOU LEARNED
IL YA CAPITAL INЬ
THERE IS MORAL CAPITAL
IL YA FAPITAL I*N ;;
INGULLY NOT RESPECT
OU L TU CHA?!
tower I FELL
верите?
education not free
Свидетельство о публикации №124010904698