Murykanya inflicting the conflict ento isavel

 

ISAVEL IS LITTLE AND THE PRESSURES CAUSE DEADLY CONTRADICTION
WE ARE NOT STANDING BETWEEN REUSYA UND MURYKANYA
WE ARE UNRELATED
DON"T IMPORT POLICY OF MURYKANYA
YOUR "HELP" IS NOT HELP


Рецензии