Хай буде ладно

Потрібно визнати, що мрії мають силу,
Але здійснити їх без віри неможливо.
І хоч ти спереду дивись на них, хоч з тилу,
Лише в уяві виглядають досить живо.

А ось в реальному житті знайти їх складно,
Бо тільки впевненість дає побачить мрії.
Хай в світі з мріями стає насправді ладно,
Та хай до віри приєднаються надії.


Рецензии