Full evacuation of isavel might be needed

 

NETANYATTY PREPARE EVACUATION PLAN
TALK TOWARDS GOVERNMEANTS WHO WILL TAKE AND HOW MANY ISAVELIZ
PREPARE COMPANIES OF PASSANGER SHIPS
ALSO PLANE COMPANIES
PAY THEM IN ADVANCE SOME BIT
HIRE AUTOBUS COMPANIES
TOWARDS EVERY GOROD
DON"T SUICIDE ETATA

WE CAN ESCAPE AND IZZLAM WILL LET AND NOT GENOCIDE THE JEWS
ISAVEL PEOPLE CAN BE SAVED BY EVACUATION
WE ARE LEAVING MIDDLEVOSTOK TOWARDS DIASPORA TWO


Рецензии