Коли душi частина - камiнь

Коли душі частина скам'яніла
і вже ніколи не розкам'янить,
то починає кам'яніти тіло,
і серце кам'яніє і болить.

І в цім камінні маєш йти і жити,
і все здолати, всіх перемогти,
а щастя – що не кам'яніють діти,
і мають з твого каменю зрости...


Рецензии
Ёкнуло..так мало слов и так много эмоций вызывают они...

Нина Уральская   07.01.2024 14:14     Заявить о нарушении