Життя, як рiчка протече
залишить лиш нам спогад.
Букет зворушливих камей,
не читані листи в конверті.
І щось додасть, і відніме,
і приголубить словом серце.
Твоє і моє життя перегорне,
щось виділить, і щось прикрасить.
І той букет, зворушлививих камей,
як дотик твій на зустрічі вчорашній
Свидетельство о публикации №124010605107
Игорь Ярин 06.01.2024 20:36 Заявить о нарушении
Галина Би-Локур 06.01.2024 21:39 Заявить о нарушении