Стелеться осiнь. -квартон-
Веселими барвами грає вона.
Поміж дерев просвічує просинь,
Сіріє без листя вже голе гілля.
ДОщик рясніє в осінньому танці,
Листям пожовклим стелеться осінь,
Вітер з дощем -щасливі коханці ,
Небо є свідком буремних відносин
За хмари ховається сонячний промінь.
Хоча ще зелена на луках трава,
Листям пожовклим стелеться осінь,
А зранку вже наморозь землю вкрива.
Готується все до зимової стужі.
Скоро наблизиться холоду тінь.
ПОки є темні, маленькі калюжі-
Листям пожовклим стелеться осінь .
14.12.2023
Свидетельство о публикации №124010504688