Орнаменти
В концесію здано простори держави.
Провидиці зиркають... Скаже Таро
Коли Христос вдруге прийде від Варнави.
Несе в руці гілку оливи, пергамент
В сувої. Ну що, люди божі...
Не вівці - герої! Орнамент
В Історію ляже і вам допоможе
Лиш совісти поклик до Дії
І ваші од щирого серця надії
Лиш той, хто до бою спроможний
Близ брами чи в полі
За покликом долі.
2 Січня 2024 або Другого від Другого пришестя року
Свидетельство о публикации №124010402558