20110718 2000

03012023 2148

 
   20110718 2000
 
 
 
   край стакана терпкий
   струя струмінь
   дно август серпень
   июль
 
   Чара чарівниця
 
   Гей, наливайте повнії чари
 
   Ллялось через вінця
   Божої криниці
 
   освобождать зеница ресница
 
 
 
   ...шоб через він
 
 
   З віття сипле у криницю
   Листям, стиглим, як пшениця,
   Грають струмені на дні,
   Плине листя через вінця...
 
   Ой, як хочеться мені -
   Залишитись у зіниці
   Чарівниці лісовій!..
 
   Мавці милій личить липень...
   Золотії віти вій...
 
 
 
 
 
   Липень ніби серпенить...
 
 
 
   рябит
 
   Листя ллється через вінця
 
   Налились медом груди
 
 
 
   Милость падшего -
   Дать предавшим забить о себе
 
 
 
   Милость падшего - дать предавшим забыть о себе.
 
   Я не буду мешать.


http://samlib.ru/i/iw/201107182000.shtml


Рецензии