Элизага сузлэр ж, итми... Оныгыма
Шунын, очен
Тойгыларым ташып чыга
Ботенесе!
Чэбэклимен, кычкырамын,
Кукрэк кагам!
Шатлыгыма кукрэгемдэ
Кысан сыман!
«Тэттэ!» - димен, «кх-кх!» димен,
Чэрелдимен!
«Вау-вау» курсэм, чаналарым
Дерелдидер!
Урманнарны ян,гыратам
Тавышым белэн.
Булган сузлэремне ж,ыеп,
Сойлим, колэм!
«Карлыккандай Элизанын,
Тамаклары...», - дия эни.
Юк, энием,
Борчылмэле!
Кун,елем тулы соклануны
Эйтер очен
Сузлегемдэ сузлэр ж,итми
Уш китмэле!!!
3 январь, 2024 ел
Свидетельство о публикации №124010302676
Альфира Зайнутдинова 12.03.2024 12:49 Заявить о нарушении
Римма Сагадеева 12.03.2024 18:41 Заявить о нарушении