Пит Хейн. The case for obscurity on thoughts and w
в мыслях и словах
Раз мыслям
в голову нейти,
тумана
в речи напусти.
*************************
Piet Hein.
The case for obscurity
on thoughts and words.
If no thought
your mind does visit,
make your speech
not too explicit.
Свидетельство о публикации №124010204132