Цей скарб дарують Небеса

Щось має бути нескінченним.
Напевно, це і є любов.
Життя не буде більш буденним,
Коли в тобі заграє кров.
Це як цвітіння з ароматом,
Коли відчув легкий дурман.
Усі страхи зникають раптом,
Це неймовірний, дивний стан.
Це як ковток води з криниці,
Найкращий смак для всіх людей.
Це наче свіжий хліб з пшениці,
Як справжня житниця ідей.
Це сила духу, міцність тіла,
Це абсолютна доброта.
Це, врешті-решт, могутні крила,
Гаряче серце і вуста.
Це поштовх в бік надії, світла,
Безмежна радість і краса.
Це надзвичайних фарб палітра,
Що посилають Небеса.


Рецензии
Чудово!!!Вам мiцнiсть тiла i надiю!!!

Руся Деева   08.01.2024 19:34     Заявить о нарушении
Щиро дякую. Хай любов перемагає.

Дарья Тимошенко   08.01.2024 19:56   Заявить о нарушении