Cлюда

 Ckорей
всего - I

 will be
 do so much

   to Dear

 The nearest
tonight
 the Southern-Coast - Ъ
 than 0ne

- Ask you yours Papers - Ccжtt4 !
= when put i am
Still loving You
- But u dont get it

Because - the  Cashier  ?
Balance

на чуть-чут
money
expaint  =ato  - до M


Рецензии