Кто не нужен - исчезли из жизни
Марионетки на нитях повисли,
Где когда-то был самый быстрый,
Только путь, отражающий мысли.
Развернулись отчаянием странным,
Кто когда-то бежал по ухабам,
Разрешением зияли квадраты,
Умерщвляли чистые кадры.
Как все сложно в сплетенных узорах,
Разгоняет последним вагоном,
Все попытки легкости томной,
Растворились во тьме иллюзорно.
Qui n'a pas besoin-disparu de la vie,
Marionnettes sur les fils suspendus,
O; ;tait autrefois le plus rapide,
Seulement un chemin qui refl;te les pens;es.
Tourn; le d;sespoir ;trange,
Qui a d;j; couru sur les bosses,
Les carr;s b;ants,
Ils ont tu; des cadres purs.
Comment tout est compliqu; dans les motifs tiss;s,
Acc;l;re le dernier wagon,
Toutes les tentatives de facilit; languissante,
Dissous dans l'obscurit; illusoire.
Those who are not needed have disappeared from life,
The puppets hung on the strings,
Where once was the fastest,
Only the way that reflects thoughts.
They turned around in a strange despair,
Who once ran over potholes,
The squares gaped with resolution,
Pure cadres were being killed.
How complicated everything is in woven patterns,
Accelerates with the last car,
All attempts at languid lightness
Disappeared into the darkness illusorily.
Свидетельство о публикации №123123000199