Chak the monarchyst chooses one martyr at a time
CURRENTLY ISAVEL
RAI"DS IZZLAM GORODS
OF FINDING ONES WHO SAW MY MOVIES
OF FAILING IT
MY PUBLICATION
CUZ ISAVEL PEDALE OF CHAK
NETANYATTY BABUN YOU ARE COCKSUCKER
STOP OBEYING CHAK
OBEY ME
I AM YOUR GADALMIGHTY
Свидетельство о публикации №123122806354