Празнично
още по тъмно
с едва проходило зарево
хоризонтът свенливо
прочита молитвата си
а с ехото я поемат
живи твари и църкви
небесният хор
подема в тържество
празнични песнопения
и огласят пространствата
а Бог благослови
и се прекръсти
Свидетельство о публикации №123122800595