Кохаю
Але без твого неба не літаю…
Скільки снів мені ще падати?
Я так тебе покірно кохаю…
У мені шумлять сині океани,
Але без твого вітру німа я…
На скільки днів мені ще канути?
Я так тебе безмовно кохаю…
У моїй скульптурі танцює душа,
Але без твого дихання не жива я…
Скільки вже каміння збираю?
Я так тебе міцно кохаю…
У мені запалюються зірки,
Але без очей твоїх угасаю…
Скільки життів мені ще світити?
Я так тебе на вічно кохаю…
Свидетельство о публикации №123122704610