Нiч мiсячна
Наздогнала куля, серцю зле.
І думки мої, за чорною водою.
Попливли туди де безнадія п'є.
Ніч місячна, на сонце все чекаю.
Я, ще, такий молодий.
По лезу обрію чомусь блукаю.
І незбагну, я мертвий чи живий.
Тіло деревіє,кров'ю землю живить.
В полі вітер виє, заклика біду.
І мене потроху в сон той вічний хилить.
Мабуть я в Вальхаллу до братів піду.
Ніч місячна, на сонце все чекаю.
Я, ще, такий молодий.
Але свою надію, чогось плекаю.
Хоча і знаю, я не святий.
Ненароджені пісні світом розлетілись.
Споглядаю як в ночі тануть всі слова.
Я шкодую, що ми знов, так і не зустрілись.
А проте, хай там що, моя душа співа.
Ніч місячна, на сонце все чекаю.
Я, ще, такий молодий.
І б'ється серце допоки я співаю .
Поки співаю я ще живий.
Свидетельство о публикации №123122306434