Оксану

Оксану мне!
             Оксану!
Оксану я хочу!

        Кричу я спозаранку
        Кричу, кричу, кричу

Оксана!
        Ты откликнись!
Оксана!
        Я прошу!

Оксана!
         Ближе!
                Ближе!

Оксана!

          Не шучу!

24.05.2001


Рецензии