Як ангел буду тебе пильнувати

Чекаю тебе я днем і нічью
Знаю, як тяжко на фронті тобі.
Пришла я б на допомогу,
Але наші маленьки діти,
    мене не пускають туди.
Стріляти давно я навчилась,
В інституті воєнку довелося
                вивчать.
Дівчиною у тебе там закохалась-
Дякую, навчив не тільки
            у мішеню влучать,
Відданою дружиною і матірью стати.
У село відвезу дітей до твоєї мами,
На допомогу до тебе прийду,
Як ангел буду тебе охороняти,
Доки ти будеш на клятій війні!
Як ангел буду тебе охороняти,
Доки ти будеш на клятій війнй!
22. ХII.2023.


Рецензии