Випаде сн г
і дороги засипе знову,
я все одно прийду до тебе,
щоб просто обійняти.
якщо завтра підуть дощі,
і стане не видно руки, погляду
вір, слухай і чекай,
ая буду поруч.
якщо завтра скасує рейс
автобус, що йде до тебе,
я по полю, вулицею, через ліс
прийду і не кину в біді.
якщо завтра нічого не станеться,
і навіть вітер не чіпатиме тюль,
я любитиму тебе пристрасно, чисто,
як у мить катастроф і бур.
Свидетельство о публикации №123122204615