Захист
з усіма
колючками,
які
просто
спосіб захисту.
тебе долюблять
з усіма
незручними випадками.
можеш сміливо
на це
розраховувати.
ти сяєш,
твій приклад
заразливий
та показовий.
тебе будь-яку
зрозуміють.
і долюблять тебе,
неодмінно
Свидетельство о публикации №123122204611