Вибирай себе

вибираючи себе,
ти не шкодиш  ні людям ні собі,
яких любиш до мурах до емоцій
вибираючи себе,
ти захищаєш своє життя  від а до я
у тобі стільки тепла душі
так багато ніжності,
уважно слухай себе ,
про що серце
співає шепче ти найкраща із всих
вибираючи себе,
ти вибираєш
емоційну гармонію
зрілість життя
вибираючи себе ти обераєш життя
Життя із сім’єю та в розудумах зміни думок
Ти єдина одна ;;море обіймів життя


Рецензии