Досв д
Словам не віриш як не говори.
достатньо ти наплакала.
твоє море ось-ось в водоспаді
вийде із океанів надій
відпочинь, моя найкраща.
відпусти все минуле, моя принцеса.
попереду безпека є зі мною
тепло турбота кохання та розуміння
я знаю, що ти зруйнована.
я знаю, що ти не виспаєшься
тебе б просто обійняти, поцілувати
ти завжди найпотрібніша.
ти найталановитіша, найкраща і тисячі раз найсексуальніша із всих людей на цій планеті
Свидетельство о публикации №123122204582