Розум ння

Ми порозуміємося з тобою, порозуміємося
зблизьмося, здружимося,
і буде Ок,
що теплою весною,
в якійсь сукні,
ти будеш з посмішкою дивитись на захід сонця
милуватися, сподіватися і думати про більше,
і хороше обов'язково станеться
тільки, будь ласка,
не повертайся в минуле,
якщо там на тебе ніхто не чекає
якщо твій орієнтир, твій маяк, твій порт
не дійсність, а лише навіювання,
отже, час пливти до інших берегів
забудь тих, хто стертий
минуле – руйнування
не залишайся там
я б вивів тебе простою стежкою,
розсмішив і допоміг відволіктися
будь ласка, ходімо зі мною
удвох буде легше
удвох буде легше


Рецензии