Ти сильна

ти сильніша за свої печалі.
набагато більше
будь-який із них.
ти сильніша ,
адже за плечима
у тебе
сотні
чужих
"Вибач"
ти сильніша за свої печалі.
своїх бід, прикростей, травм.
ти сильніша
одна
ночами,
без
надуманих,
зайвих
драм


Рецензии