Koks givenimas? - стихи на других языках
Pokalbis su mokytoju Gintaru.
Sukurtas su Mokytoju Gintaru.
--O koks m;s; givenimas,
givenimas,givenimas,
Tai koks mus; givenimas
Pra;au tu man sakyk!
--O nuostabus givenimas,
Galvoju a;,puikus,
laimingas,stebuklingas,
gra;us ir ;domus!
--Tai kas yra givenime,
Sakyk man, nuostabaus,
laimingo,stebuklingo,
, Grazaus ir ;domaus?
--Vaikai yra nuostbus.
Mes kalbame su jais
Ir vienas kit; mokome
Nustabiais laikais.
Nustabiems vaikams tie
Jums ;ini; reikia duoti.
-O kaip tai padaryti?
--O gal stebuklos ;aukti?
Tada sau neturedama
Mokytoja vis gi
Ir nuostaba ir laime
Podavanot gali.
--Todel ir moko vaikus
Pamir;dama save
Kad tik vaikai te but;
Laimingi visada.
--Vis klausimas sau duoda
''Salis mus; kokia?''
Atsakimas :"laiminga,
Nuostabioji .............
Nuostbios ;ia ir motinos,
Nuostabus j; vaikai
Jr mokutojai puikus
Ir mokot;s gerai!"
Nuotrauka paimta i; interneto, jei autorius prie;tarauja, ji bus nedelsiant i;trinta
Свидетельство о публикации №123122000425